Zij gingen u voor

Home > Recente aanvragen

direct offertes aanvragenVia airco.be doen veel mensen aanvraag voor een airco installaties. Door meerdere offertes van airco installeurs aan te vragen kunt u eenvoudig de prijzen vergelijken! Wanneer u uw opdracht duidelijk omschrijft, is de kans groot op een offerte op maat. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van klanten die u voor zijn gegaan.

Een greep uit recente aanvragen:

Zakelijke aanvraag: 22-02-2012, Ledeberg
"Wij zijn op zoek naar een airconditioning systeem voor het koelen van onze apotheek. Oppervlakte apotheek is 45m², hoogte (vals) plafond op pakweg 3m. Totale volume pakweg 135m³. Wandmodel of plafondmodel zou mogelijk zijn."

Particuliere aanvraag: 15-2-2012,  Dilsen
"Mijn living is ca 120 m³ groot (of ca 60 m²).Ik heb centrale verwarming maar zou graag een toestel hebben voor koeling op hete zomerdagen en bijverwarming terzelfdertijd in het tussenseizoen en winter."

Particuliere aanvraag: 02-02-2012, Knokke-heist
"ik wil een airco met ontvochter die afkoeld en verwarmd rond de 18000 btu klasse a ongeveer 6000kw die ook kan gebruikt worden voor een zwembad te verwarmen met digitale aflees scherm buiten en bunnen op afstandsbediennig geplaatst op de gelijkvloers op ongeveer 9 meter van elkaar merk onbelangrijk."

Zakelijke aanvraag: 28-01-2012, Brussel
"Gezien de afgesloten ruimtes kan het in de zomer redelijk warm zijn in het kantoor. Mobile toestellen zijn zeker geen oplossing. Ben dus op zoek naar een goede airco-installatie." 
airco
Particuliere aanvraag: 15-01-2012, Beersel
"Wij hebben onze zolder ingericht maar konden geen verwarming voorzien dus ben ik nu de mogelijkheden aan het bekijken hoe we daar de temperatuur kunnen regelen. Het dak is geisoleerd en de oppervlakte is 5x10x2." 

Meer informatie?

airco.be zorgt dagelijks voor vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag hebt gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van airco installeurs bij u in de buurt. Mocht u nog vragen hebben over deze website, lees er dan meer over bij 'veelgestelde vragen'.