Prijzen

Home > Prijzen

direct offertes aanvragen Airco prijzen kunnen flink variëren op basis van het model, de functies en bijbehorende capaciteit. Wij kunnen u daardoor geen eenduidig antwoord geven op de vraag wat kost een airco.

U zult in eerste instantie goed moeten inventariseren waarvoor u de airco precies wilt gebruiken, hoeveel capaciteit u nodig heeft en welk model het beste in uw interieur past. Vervolgens kunt u op basis van uw specifieke wensen offertes aanvragen die geheel op maat gemaakt zijn.

Goedkoop of kwaliteit
Wat vindt u belangrijker een goedkope airco of een kwalitatieve airco? Aan een kwalitatieve airco hangt natuurlijk een prijskaartje, terwijl u voor een simpele airco van minder kwaliteit niet zoveel kwijt bent. Een kwalitatieve airco kan bovendien naast koelen eventueel ook filteren, ventileren, luchtvochtigheidsgraad regelen en verwarmen. Deze zal dan wel geïnstalleerd moeten worden door een deskundige installateur, terwijl een mobiele airco niet geïnstalleerd hoeft te worden.

Airco capaciteit berekenen
De capaciteit die u nodig heeft is afhankelijk van de grootte van de ruimte waar de airco komt te staan en de aanwezige warmtebronnen, zoals computers, lampen en afwezigheid van zonwering. De benodigde capaciteit kunt u gemakkelijk berekenen: als vuistregel hanteert men 40watt per m3. Wanneer het echter een ruimte betreft met vele warmtebronnen kunt u 50 of zelfs 60 watt hanteren. Uw airco specialist kunt u waar nodig ook verder informeren hierover.

Offertes aanvragen:
U kunt op deze website offertes aanvragen voor verschillende diensten omtrent airconditioning. Wij raden u aan om in de aanvraag een specifieke omschrijving te geven van uw wensen. U kunt bijvoorbeeld aangeven waar u de airco voor wilt gebruiken, waar de airco komt te staan, hoe groot deze ruimte is enzovoorts. Als u een duidelijke omschrijving geeft, zult u van diverse airco installateurs een offerte op maat ontvangen en gemakkelijk de verschillende offertes kunnen vergelijken.airco

De voordelen van offertes aanvragen:

  • Snel, gemakkelijk en gratis
  • Prijzen ontvangen van verschillende airco leveranciers
  • Prijzen vergelijken en de beste aanbieder selecteren

Meer informatie?

Hoewel het principe van airconditioning simpel is, is de techniek ingewikkelder. Onderstaand treft u pagina's waarin alle facetten rondom airconditioning worden uitgediept: