Premie voor airconditioning

Home > Premies

Helaas is er voor (toekomstig) bezitters van airconditioning geen premie vanuit de overheid beschikbaar, in tegenstelling tot andere Europese landen, als bijvoorbeeld Nederland.   direct offertes aanvragen
airco

Echter is het wel zo dat de nieuwste airco apparaten voorzien zijn van een duurzame werking. Deze apparaten beschikken over een zogeheten inverter, die op een energie besparende wijze uw klimaathuishouding regelen. Meer over deze technologie leest u hier.

Gelukkig hebben enkele netbedrijven wel ingezien dat de nieuwste generatie airco apparaten met inverter technologie bijdragen aan een energiezuinige klimaatbeheersing. Wanneer u uw keuze voor een airco installatie (met inverter) en installateur via airco.be heeft kunnen maken, dan is het verstandig bij uw netbedrijf te informeren of zij premie beschikbaar hebben.

Ervaringen van andere bezoekers

Via netbeheerder
"Wij hebben via onze netbeheerder een premie ontvangen doordat wij een combi airco van verwarming en koeling hebben aangeschaft"
Toegevoegd: O. Gerard uit Gent
Waardering: 8/10 Rating starRating starRating starRating starRating no star

Geen premie helaas
"Ik hoorde van mijn neef in Nederland dat hij een premie ontving voor zijn bedrijfsinstallatie. Hier in Vlaanderen nagevraagd en helaas geen premie beschikbaar. Zonde..."
Toegevoegd: T. Hore uit Halle
Waardering: 6/10 Rating starRating starRating starRating no starRating no star

Airco tip!

Laat de keuze voor een airco installatie niet afhangen van de prijs, maar vooral van uw wensen. Goedkoop is duurkoop.

Meer informatie?

Hoewel het principe van airconditioning simpel is, is de techniek ingewikkelder. Onderstaand treft u pagina's waarin alle facetten rondom airconditioning worden uitgediept: