Mobiele airco

Home > Mobiele airco

Een mobiele airco is een airconditioning systeem die geen installatie behoeft en simpelweg van de ene naar de andere ruimte kan worden verplaatst.

  direct offertes aanvragen
airco

De mobiele airco is vooral geschikt voor kleinere ruimtes en is ook zeer betaalbaar vergeleken met de split variant bijvoorbeeld. In de zomer kunt u dus gemakkelijk een prettig binnenklimaat creëren tegen een betaalbare prijs.

Mobiele airco werking
Een mobiele airco werkt iets anders dan een split airco systeem. Warme lucht wordt de airco ingezogen en vervolgens via een slang naar buiten afgevoerd. Om de warme lucht te kunnen afvoeren zult u echter wel een raam op een kiertje moeten zetten. Doordat het open zetten van een raam contraproductief is, zijn er tegenwoordig ook mobiele airco’s verkrijgbaar die in plaatst van een slang uitgevoerd zijn met een condensbak.

De voordelen van een mobiele airco:

  • Relatief goedkoop
  • Geen installatie nodig
  • Mobiele airco prijzen

Wanneer u op deze website offertes aanvraagt, zult u van verschillende airco leveranciers offertes ontvangen. Aan de hand hiervan zult u in staat zijn om de prijzen van verschillende airco leveranciers te vergelijken en op basis hiervan zult u een weloverwogen keuze kunnen maken. Wacht dus niet langer met het aanvragen van offertes voor mobiele airco’s.

Ervaringen van andere gebruikers

Mobiele airco minder prijzig!
"Mobiele airco's geven mij de mogelijkheid om in een koele ruimte te kunnen werken. Bij het aanvragen van de offerte is hier op deze website rekening mee gehouden. Je kan wensen tevens in een apart tekstveld toevoegen, wat ik dan ook heb gedaan."
Toegevoegd: T. Dumont uit Brasschaat
Waardering: 8/10 Rating starRating starRating starRating starRating no star

Meer informatie

Hoewel het principe van airconditioning simpel is, is de techniek ingewikkelder. Onderstaand treft u pagina's waarin alle facetten rondom airconditioning worden uitgediept: