Mogelijkheden airconditioning

Home > Airconditioning > Mogelijkheden airconditioning
airco

Bij een single split systeem bestaat een airco uit een binnen- en buitendeel die met elkaar verbonden zijn. In tegenstelling tot de mobiele variant is een split systeem een permanent systeem wat niet verplaatst kan worden. Bovendien moet het split airco systeem door een airco deskundige ge├»nstalleerd worden.

Een multi split airco systeem bestaat uit een buitengedeelte, maar meerdere binnendelen die met elkaar verbonden zijn. Zo kan er in tegenstelling tot de mobiele en single split variant, meerdere ruimtes tegelijk worden voorzien van airco. De binnendelen kunnen overigens apart bediend worden. Kortom houd bij aanschaf van een airco rekening met de specificaties van elk systeem.

Ervaringen van andere bezoekers

Oplossing voor alle situaties
"Gelukkig hebben we een goedkopere oplossing, in de vorm van een mobiele airco, gevonden. Daarom willen wij de offertedienst en eerlijkheid van de firma's graag hier benadrukken. Ik en mijn familie zijn blij met de oplossing!"
Toegevoegd: T. Leroy uit Genk
Waardering: 8/10 Rating starRating starRating starRating starRating no star

Veel mogelijk!
"Goede website met veel keuze aan leveranciers in mijn regio. Er is ook wel redelijk veel uitleg over de systemen. Ben tevreden over het verloop van mijn aanvraag!"
Toegevoegd: R. Maes uit Gent
Waardering: 8/10 Rating starRating starRating starRating starRating no star

Airco tip!direct offertes aanvragen

Let goed op het geluidsniveau van een airco, vooral wanneer deze in de slaapkamer wilt plaatsen en kies indien mogelijk voor een geluidloze airco.

Meer informatie?

Hoewel het principe van airconditioning simpel is, is de techniek ingewikkelder. Onderstaand treft u pagina's waarin alle facetten rondom airconditioning worden uitgediept: