Kosten airconditioning

Home > Airconditioning > Kosten airconditioning

De prijzen van een airco en onderhoud aan een airco kunnen sterk variëren afhankelijk van het type, functies, capaciteiten en het model.

  direct offertes aanvragen
airco

De mobiele airco’s zijn het goedkoopst en worden in de zomer vaak aangeboden tegen stuntprijzen, maar daar staat tegenover dat de kwaliteit tegen kan vallen. De vaste airco’s zijn over het algemeen efficienter, moeten geinstalleerd worden door een erkend installateur en kosten daardoor ook meer.

Om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten kunt u het beste een offerte aanvragen op basis van uw persoonlijke wensen omtrent functies, types en modellen. U kunt eventueel ook informeren naar de onderhoudskosten ervan.

Airco tip!

Ook bij airconditioning ontkomt u er niet aan: onderhoudskosten. De eerste drie jaar zouden onderhoudsvrij moeten zijn, maar houdt u er daarna rekening mee dat jaarlijks onderhoud nodig is. Schattingen wijzen erop dat jaarlijks onderhoud circa € 100,00 kost.

Meer informatie?

Hoewel het principe van airconditioning simpel is, is de techniek ingewikkelder. Onderstaand treft u pagina's waarin alle facetten rondom airconditioning worden uitgediept: