Airconditioning

Home > Airconditioning

Hieronder kunt u direct doorgaan naar naar pagina's met specifieke informatie over airconditioning:

U bent van plan een airco te laten installeren? En het liefst heeft u dat de airconditioning op passende wijze wordt weggewerkt binnen uw interieur?

U kunt hier tevens uw regio selecteren:airco

Normaliter is er altijd wel een geschikte airco voor u te vinden, aangezien er meerdere modellen beschikbaar zijn. Onderstaand leest u er meer over:

 
 • Satellietmodellen
  Satellietmodellen worden volledig in het plafond gemonteerd en aangesloten op een kanaalsysteem, hierdoor is dit model zeer geschikt voor grotere ruimtes zoals kantoren en horecagelegenheden. Lucht komt uit verscheidende afvoerroosters en wordt hierdoor gelijkmatig verdeeld over de ruimte.

 • Cassettemodellen
  Cassettemodellen zijn nauwelijks zichtbaar, omdat ze volledig in het plafond worden geplaatst. Vanwege de grote capaciteiten die ze bezitten, worden ze vaak toegepast in grote ruimtes zoals bijvoorbeeld een kantoor en/of winkel. Doordat lucht in verschillende richting langs het plafond stroomt, wordt tocht voorkomen.

 • Plafondmodellen
  Plafondmodellen worden tegen of deels in het plafond geplaatst en zijn in verschillende capaciteiten verkrijgbaar. Lucht stroomt hierbij in een grote straal langs het plafond, waardoor grote ruimtes gelijkmatig gekoeld worden en tocht voorkomen wordt.

 • Wandmodellen
  Wandmodellen bieden een uitkomst wanneer u niet in staat bent om een airco in het plafond te plaatsen, ze worden aan de wand geplaats en bestaan uit een binnen- en buitengedeelte.

 • Vloermodellen
  Vloermodellen zijn vooral geschikt voor kleinere ruimtes en ruimtes waar plaatsing in het plafond niet mogelijk is. Lucht stroomt verticaal uit de roosters, waardoor de kans op tocht wordt geminimaliseerd. Voordelen zijn dat dit model niet door een deskundige geïnstalleerd hoeft te worden en makkelijk te onderhouden is.

Ervaringen van andere bezoekers

Offertes voor mobiele airconditioning
"Ik heb twee airconditioning apparaten nodig. Aangezien mobiele airco's bestaan heb ik hier op airco.be meerdere offerte vergeleken en ik ben tevreden over de geleverde offertes. Prima service!"
Toegevoegd: V. Jongsma uit Leuven
Waardering: 8/10 Rating starRating starRating starRating starRating no star

Prima airconditioning
"Ik wil bij deze graag de offertedienst bedanken. We zijn snel geholpen en de airconditioning werkt perfect. Volgende keer gaan we weer offertes aanvragen!"
Toegevoegd: E. van der Wiel uit Hasselt
Waardering: 8/10 Rating starRating starRating starRating starRating no star

Airco tip!

Wees bewust van uw energieverbruik. Wanneer u een airconditioning installatie heeft zonder temperatuurbeheersfunctie, zet de airco dan alleen aan wanneer dat nodig is. Zo bepsaard u op de energiekosten.

Meer informatie?

Hoewel het principe van airconditioning simpel is, is de techniek ingewikkelder. Onderstaand treft u pagina's waarin alle facetten rondom airconditioning worden uitgediept: