Hoe werkt het?

Home > Over Airco.be

Deze website maakt het voor u mogelijk om meerdere offertes kunnen aanvragen bij airconditioning leveranciers. Een potentiële klant vraagt een offerte aan via airco.be. Het Happy To Serve systeem kiest de meest geschikte airconditioning leveranciers en stuurt een directe aanvraag voor een offerte naar deze bedrijven.airco

De bedrijven hebben persoonlijk contact met de potentiële klant om hun wensen in kaart te brengen en een persoonlijke offerte uit te schrijven. 

Via deze website kunt u direct uw postcode en gewenste airconditioning leverancier kiezen. Vervolgens ontvangt u spoedig gratis offertes. Op basis van die offertes kunt u uw besluit nemen. Het is wel wenselijk om de bedrijven waarvan u de offerte afwijst, een korte e-mail te sturen.

Airco als airconditioning

Op deze website kunt u offertes aanvragen voor uw airco of airconditioning. Veelal worden deze termen door elkaar gebruikt. Wanneer men denkt aan airco denkt men vaak aan één functie, namelijk koelen van lucht, maar deels afhankelijk van het type kan een airco daarnaast ventileren, verwarmen, luchtvochtigheid regelen en lucht zuiveren. Een airconditioning vervuld deze functie ook.

Bent u er al uit?

Vraag dan meteen offertes aan!

Zoekt u een airconditioning leverancier?

Vraag nu offertes aan op airco.be!

Bent u van een airconditioning leverancier?

Meldt u direct aan voor deze offerteservice en neem rustig door hoe de werkwijze van airco.be is.

Links